Voor bedrijven


Voor bedrijven wordt het steeds meer van belang, mede ingegeven door de eisen van toeleveranciers en afnemers, dat zaken aan bepaalde normen voldoen. Ook vanuit “governance” is er steeds meer aandacht voor Risk Management, wat dit betekent voor uw organisatie en waar bijvoorbeeld afnemers van u mogen verwachten.

Behalve het bovenstaande wilt u natuurlijk ook dat uw risicokosten zo laag mogelijk zijn. Weet dat de verzekeringspremies niet de grootste risicokosten zijn en dat het vaak zo is dat u zelf een aantal zaken in de hand hebt. Het gaat om continuïteitsrisico’s én het gaat er over dat u na een voorval weer zo snel mogelijk in de modus “business as usual” komt.

Weten wat het bovenstaande voor uw business betekent? QL heeft het antwoord.


Voor ingenieurs, architecten en adviseurs


Adviserende en raadgevende beroepen zijn de specialiteit van QL. Zo is QL onder meer betrokken bij de DNR (en word QL ook genoemd in de raampolis DNR voor architecten en ingenieurs, zie bijvoorbeeld de site van NLingenieurs.nl) en is zij in de bouwkolom op de hoogte van de praktijk van alledag én van de opdrachtgevers. Zo hebben bijvoorbeeld de lagere overheid, de rijksoverheid, nationals en multinationals hun eigen maatstaven als het gaan om contracten. Ook zal bijvoorbeeld een Amerikaanse opdrachtgever zo zijn eisen hebben. Weet u wat dat betekent? QL wel!


© 2019 QL Risk. Alle rechten voorbehouden.